top of page
Bedrijfsadvies-financieel.png

Alles voor een gezond bedrijf

Wil je graag meer inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf, zijn er grote veranderingen gaande of wil je sparren over een bedrijfsvraagstuk? Wij brengen de cijfers en in kaart, berekenen jouw groeikansen en brengen een deskundig en reëel advies uit. We spreken de kansen en risico's en op basis van nauwkeurige analyses, helpen we je om een besluit te nemen.

Hoe gezond is mijn bedrijf eigenlijk en zit er financieel meer in?
 

We helpen je!
Data points-pana.png
Robot_automatisch_boekhouden.png

Financiele vraagstukken die deskundig advies vereisen

Sta je aan het begin van het ondernemerschap, een fusie, een wijziging in de bedrijfsvorm, een bedrijfsovername of wil je je bedrijf verkopen? Dat brengt een hoop vragen en veranderingen met zich mee. Samen brengen we je ambities, bedrijfsbeleid en bedrijfswaarde in kaart om te bepalen welke koers we gaan varen om financieel alles eruit te halen. 

Financieel bedrijfsadvies.png
Investeren_bedrijfsadvies_financieel.png

Welke financiële mogelijkheden heb ik? 

Aan de hand van jouw financiële draagkracht bekijken we de groeimogelijkheden, bijvoorbeeld door te investeren. We nemen de risico's onder de loep en bekijken of het rendement de investering waard is. Ook bespreken we hoe de investering het beste gefinancierd kan worden en wie dit gaat beheren.  

Klaar om financieel te groeien?

We helpen je graag op weg!

bottom of page